Vin til den perfekte sensommeraften

Posted: august 5, 2019 By:
Vine til en sensommeraften

Vin til den perfekte sensommeraften

Sommeren er fortsat over os og vi kan heldigvis stadig nyde kølige vine på de skønne sensommeraftener. Dertil har vi fundet 3 fantastiske vine fra vores sortiment, som har gjort lykke denne sommer.

Roséen

Den første vin er en rosé vin fra Douro distriktet produceret på druerne Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Med denne rosé får du en oplevelse af modne røde frugter med en god balance mellem surhed og sødme samtidig med, at den har en balanceret smag med en lang finish.

Den hvide

Den anden vin er en økologisk hvidvin fra Vinho Verde distriktet produceret på druen Alvarinho. Her får du en hvidvin med en god intens smag, der leder tankerne i retning af grapefrugter og melon. Det er en vin med en masse aroma, som gør den til en hvidvin, der passer til mange kødretter, hvor vinen ikke skal overtage smagen fra maden.

Den mousserende

Den sidste vin er en Espumante (Champagne fra Portugal), der er lavet på Champagne metoden, men da den er fra Portugal må den ikke kaldes for Champagne. Den er produceret på druen Alvarinho, der giver en mere frugtig oplevelse end traditionel Champagne. Du oplever der mere sødme og syre fremfor en tør smag.

Køb alle tre vine i vores butik

Douro Valley Odisseia Rosé 2017

Quinta das Alvaianas Økologisk

Aspumante Alvaianas Reserva 2015

AUTHOR

admin

All stories by: admin